Xuzhou vrachtwagen-Opgezet Kraanco., Ltd

             Het leveren van super kwaliteitsvrachtwagen opgezette producten

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd certificaten
China Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd certificaten
Uw kwaliteit is betrouwbaar, zijn wij verheugd geweest om deze betrouwbare partner te kiezen

—— Minas Gerais

Uw goede dienst en snelle reacties worden zeer gewaardeerd, worden uw porducts ook hoogst indruk gemaakt op me door het is goede kwaliteit en concurrerende prijs.

—— S.Sahota

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4 5
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

 • lopende band

        Ons bedrijf investeert onophoudelijk bij het verbeteren van het materiaal, zijn de platforms van PLM en ERP aangewend om het productsysteem te hervormen. Nu hebben wij enige automatisch lijn in dit productgebied installeren. Machines van de leidings helpen de Zeer belangrijke verwerking en het inspectiemateriaal ons om kerndelen zelf te veroorzaken die wij eigen auteursrecht reserveren. Nu zijn wij het de grootste schaal, het meest professionele, beste bedrijf van kostenprestaties van producent van vrachtwagen-opgezette kraan, voertuig van de bruginspectie, het luchtplatformvoertuig, het analysevoertuig, het sanitaire voertuig en de faciliteit in China.

 • OEM / ODM

         Aangezien één van de grootste en beroemdste vrachtwagen fabrikant in China opzette, bieden wij OEM de Dienst, de Ontwerpdienst en Kopersetiket voor onderstaande producten aan:
  de vrachtwagen zette kraan met inbegrip van de kraan van de gewrichtsboom op, die cran boom, analysevrachtwagen, Luchtboomlift, en onze reeks van hygiëneproducten ineenschuiven.
   

 • R & D

       XCMG heeft een R&D-systeem met het het Technologiecentrum Op nationaal niveau en Instituut van de Bouwmachines van Jiangsu Xuzhou opgezet. XCMG-het Technologiecentrum rangschikt eerst in de industrie van bouwmachines in de evaluatie van de nationale centra van de ondernemingstechnologie, en de „Nationale de Voltooiingstoekenning van het Technologiecentrum“ toegekend. XCMG zet marketing netwerk op die China omvatten, en heeft meer dan 280 XCMG-verdelers die in het buitenland de diensten in alle richtingen verlenen voor globale gebruikers. De producten van XCMG zijn over de hele wereld verkocht aan 158 landen en gebieden. De marktaandelen die uit 9 soorten hoofdmachines en 3 soorten belangrijke onderdelen bestaan zullen XCMG om eerst in China duwen te rangschikken. Voer volume en totale de uitvoer onophoudelijk rang eerst in de industrie in China uit.

Contactgegevens
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Zhao

Tel.: 0086-516-66676223

Fax: 86-516-80296064

Direct Stuur uw aanvraag naar ons