Xuzhou vrachtwagen-Opgezet Kraanco., Ltd

             Het leveren van super kwaliteitsvrachtwagen opgezette producten

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd certificaten
China Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd certificaten
Uw kwaliteit is betrouwbaar, zijn wij verheugd geweest om deze betrouwbare partner te kiezen

—— Minas Gerais

Uw goede dienst en snelle reacties worden zeer gewaardeerd, worden uw porducts ook hoogst indruk gemaakt op me door het is goede kwaliteit en concurrerende prijs.

—— S.Sahota

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tm-MG
Aantal werknemers : >10000
Jaarlijkse omzet : >1,000,000,000 Million
Opgericht Jaar : 1989
Export pct : 50% - 60%

    Is Xuzhou vrachtwagen-Opgezet Kraanco., Ltd gespecialiseerd in het ontwikkelen van en de productie van dergelijke belangrijke reeks zoals laderkranen, de luchtvoertuigen van het het werkplatform en slepenvrachtwagen, de voertuigen van de milieuhygiëne, de vrachtwagen van de bruginspectie, enz.

    Als leidersfabrikant van laderkraan en de vrachtwagen van de bruginspectie in China, zijn wij het eerste bedrijf om de nieuwere kraan van de ontwerplader te ontwikkelen, en gedeeld meer dan 50% van de Chinese kraanmarkt vele recente jaren door de hulp van geavanceerd ontwerp, goede kwaliteit, de aandachtige dienst en concurrerende prijs.

    Het bedrijf heeft de hoogste techniek die team, stevige stichting ontwikkelen van technische innovatie en de producten die capaciteit ontwikkelen, heeft opeenvolgend opbouwden de 3d het ontwerpen systemen, geavanceerde producten die en platform onderzoeken ontwikkelen dat aangezien de systemen van de werktuigkundigenanalyse met onafhankelijk intellectuele eigendom wordt gesymboliseerd en intelligentie modulized. De kraan van de reekslader en de vrachtwagen van de bruginspectie hadden het „nationale klanten bevredigende product“ gewonnen, zijn de producten het waardevolst en betrouwbaar aan de klanten. Momenteel, heeft het bedrijf efficiënt gemachtigd octrooi 98 punten, met inbegrip van twee gemachtigde octrooien van uitvinding.  Het bedrijf is geschat als „nationale hoge en nieuwe technologieonderneming“, de „nationale zeer belangrijke high-tech onderneming van het toortsplan“, het „opheffende soort van de jiangsuprovincie speciaal de technologieonderzoekscentrum van de voertuigtechniek“, enz.

Contactgegevens
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Zhao

Tel.: 0086-516-66676223

Fax: 86-516-80296064

Direct Stuur uw aanvraag naar ons